Fotograf heidi normann logo

kunderne siger

tak

fantastisk resultat

'Vi valgte Heidi til at tage billeder af vores nyfødte - det har vi slet ikke fortrudt! Heidi er både professionelle og ekstremt dygtig til at håndtere nyfødte og deres forældre. Derudover er resultatet helt fantastisk og det er noget vi vil sætte pris på i mange år fremover. Vi vil til enhver tid anbefale at bruge Heidi og det er ikke sidste gang at vi gør det!

 

- Camilla og Morten

Tryg og rar

'Heidi er sød og behagelig og formåede at gøre dagen tryg og rar - selv for os der ikke er helt trygge ved det med at blive fotograferet. Vi gik derfra med en god oplevelse i bagagen, og nogen rigtig flotte billeder. Vi er rigtig glade for at vi endte hos Heidi, og det var bestemt køreturen fra København værd. De varmeste anbefalinger herfra.

 

- Maja

 

Magiske billeder

´Heidi er helt fantastisk og tager simpelthen de bedste og mest magiske billeder❤️

Jeg har ikke ét dårligt ord at sige, hun er simpelthen så sød og rar og mega god med både nyfødte og store.

Hun har så fin en fornemmelse for, hvornår barnet ikke gider længere, og prøver ikke at skabe en kunstig oplevelse, men at gøre oplevelsen meget ægte og sjov og det kommer også til udtryk i billederne. Vi har købt pakken det første år, og den er alle pengene værd! Jeg anbefaler hende altid til alle på min vej som spørger ind til en god fotograf'

 

-Gunilla

øje for detaljerne

'Heidi's oprigtige begejstring for mit barn og øje for detaljerne skinner igennem i hvert et billede, og med sit positive væsen gør hun fotosessionen til en leg for både børn og voksne.

 

- Katja

de bedste anbefalinger

'Heidi har taget de skønneste billeder af vores familie - flotte billedcollager og et super fint album. Ord kan slet ikke beskrive, hvor tilfredse vi har været med hele oplevelsen hos Heidi - hun er super dygtig, professionel, empatisk og god til børn.

Vi giver hende de bedste anbefalinger og det er bestemt ikke den sidste gang vi får taget billeder hos Heidi'

 

- Isabel

 

stilfuld og tidsløs

'Heidi laver de smukkeste billeder, hun er enormt god til børn og hun giver ikke op hvis ens baby ikke lige vil smile. Hun skal nok få et smil i kameraet. Heidi kan varmt anbefales til stilfulde og tidsløse billeder. Det er bestemt ikke sidste gang vi skal have taget billeder hos Heidi.

 

-Line

tak!

Intet blev overladt til tilfældighederne. Med rolig hånd og uden den mindste stress, forevigede Heidi hver en detalje af vores lille datters allerførste dage i livet. Enkle og klassiske portrætter.

 

- Christina

hjertevarme

'Med sin hjertevarme og sit gode humør skaber Heidi en stemning, så både børn og voksne føler sig tilpas og tiden flyver afsted. Det er noget af en tillidssag at overlade sit lille nyfødte barn til en fremmed, men vi følte os fra start helt trygge ved Heidi - og vores søn faldt da også let til ro i hendes hænder.'

 

- Katja

sjovt og skønt

'Fotosessionen var en virkelig god oplevelse og man får helt sikkert lyst til at gøre det igen. Mine børn elskede den leg de fik lov til at have med i billederne, og Heidis måde at være på gjorde det hele lidt sjovere. Børnene synes det var en sjov og skøn oplevelse.'

 

- Louise

 

naturlig og enkel

Billederne blev alle over fuld forventning, utroligt smukke, naturlige og enkle, præcis som vi ønskede os den første tid skulle mindes. Fotosessionen var helt på Lilje's præmisser, og der blev taget hensyn til hendes behov f.eks. når hun var sulten eller bare havde brug for en pause. Vi følte os meget velkommen og det hele forløb helt naturligt og roligt.'

 

-Tine

følg med på instagram, og se det sidste nye fra studiet.

@heidi.normann.photography

kontakt

Fotograf heidi normann logo

Portrætfotograf med speciale i

gravid - nyfødt - baby - familie

Studie indrettet specielt til de allermindste mennesker og deres familier i rolige og naturskønne omgivelser i Næstved på Sydsjælland.

sociale medier