Fotograf heidi normann logo

Mød fotografen

og et kig ind i studiet

Heidi

Noget af det mest fantastiske ved at have børn er, at man pludselig ser livet fra et andet perspektiv - børnenes perspektiv - farver er stærkere, sukker sødere, træer højere, verden større og man lever og elsker ubetinget. En tur på trampolinen føles som at blive skudt ud af en kæmpe katapult. En tur i gyngen, som at hoppe ud med faldskærm.

 

Det der først og fremmest, inspirerer mig er børn der er børn. Deres nysgerrighed, deres fantasi, deres forundring, deres drømme. Børn på eventyr i livet.

 

Jeg vil fotografere dig og dine børn, som I er - lige nu. Ægte, ærlige og autentiske mennesker på eventyr i livet.

 

Ingen distraherende rekvisitter - ingen overdøvende farver eller forstyrrende elementer - bare dig og dine børn - HELT ENKELT.

 

studiet

Vores dejlige studie ligger i Næstved på sydsjælland, med direkte og nem adgang fra hovedvejen. Her er højt til loftet, masser af lys og hygge i stille omgivelser med udsigt til marker og skøn natur. Studiet er specielt indrettet til nyfødte og de allermindste mennesker og deres familie.

 

Her er alt, I som nye forældre og familie, har brug for.

 

Eksklusiv studiegarderobe til fri afbenyttelse for gravide samt hele babys første år. Alt holdt i neutrale farver og klassiske snit. Her er sofahjørne, hvorfra du kan følge hele fotograferingen med en kop kaffe og lidt snacks, separat amme- og puslerum hvis du har brug for lidt enetid med dit barn. Her er legehjørne til de mindste og fantastiske naturskønne udearealer, som du og din familie er velkommen til at bruge.

 

Du er altid hjertelig velkommen i studiet til en kop kaffe og en snak om din kommende fotografering. Jeg vil glæde mig til at møde dig.

følg med på instagram, og se det sidste nye fra studiet.

@heidi.normann.photography

kontakt

Fotograf heidi normann logo

Portrætfotograf med speciale i

gravid - nyfødt - baby - familie

Studie indrettet specielt til de allermindste mennesker og deres familier i rolige og naturskønne omgivelser i Næstved på Sydsjælland.

sociale medier