Fotograf heidi normann logo

Familien B.

Når vores forældre når sølvbryllupsalderen er det de færreste der mangler noget, og de fleste har svært ved at finde på en god original gave. For hvad giver man til nogen som har alt og intet mangler.

BILLEDER OG MINDER ER ALTID EN GOD IDÉ.

Det synes Louise og Kim heldigvis også. Istedet for at give bedstemor og bedstefar det traditionelle, stive, opstillede studiebillede af børnebørnene alene. Inviterede de bedstemor og bedstefar med på en lille udflugt sammen med mig og mit kamera. På den måde fik de ikke kun et billede til væggen, men en oplevelse sammen med familien, som de kan se tilbage på og glædes over, hver eneste gang de kigger på billederne. Gaven bliver ikke blot værdsat af bedsteforældrene, også børn, svigerbørn og specielt børnebørnene kan glæde sig over nogle dejlige minder og smukke glade billeder på væggen og i familiealbummet mange generationer frem. Her kan du se et udpluk af de billeder jeg har sendt til denne smukke familie i anledning af bedstemor og bedstefars sølvbryllup.

familie fotograf næstved børn heidi normannfotograf næstved familie børn heidi normannfotograf børn familie næstved heidi normannfotograf familie næstved heidi normannfotograf næstved familie og børn heidi normannfotograf næstved familie og børn heidi normannfotograf næstved heidi normann børn og familiefotograf næstved heidi normann børnfotograf næstved heidi normann familie børn

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

YOU MIGHT ALSO LIKE

Læs mere

følg med på instagram, og se det sidste nye fra studiet.

@heidi.normann.photography

kontakt

Fotograf heidi normann logo

Portrætfotograf med speciale i

gravid - nyfødt - baby - familie

Studie indrettet specielt til de allermindste mennesker og deres familier i rolige og naturskønne omgivelser i Næstved på Sydsjælland.

sociale medier