Fotograf heidi normann logo

August og Sebastian

Vi havde egentlig planlagt at tage billeder ude i familiens have og på et grønt område i nærheden af deres hus. Desværre var det en super blæsende dag, så for at undgå August på bare 8 måneder i at flyve væk, gik vi indenfor. Heldigvis har Tine og hendes dejlige familie et helt fantastisk lyst og lækkert hus, så vi fik en serie dejlige billeder af hendes skønne drenge i deres vante indemiljø.

Nu glæder jeg mig til senere på året, at mødes med August og hans storebror Sebastian ude i naturen. Så skal vi rigtig hygge os med at finde flotte ting i naturen, måske skal vi løbe om kap, kaste med sten, finde gode fægtegrene og måske klatre i træer.

fotograf heidi normann næstved børnfotograf heidi normann næstved sydsjællandfotograf næstved heidi normann børn og familie fotograferingfotograf næstved heidi normann børn og familiefotograf næstved heidi normann børnfotograf næstved heidi normann familie og børnfotograf næstved sydsjælland heidi normannheidi normann fotograf næstved børn

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

YOU MIGHT ALSO LIKE

Læs mere

følg med på instagram, og se det sidste nye fra studiet.

@heidi.normann.photography

kontakt

Fotograf heidi normann logo

Portrætfotograf med speciale i

gravid - nyfødt - baby - familie

Studie indrettet specielt til de allermindste mennesker og deres familier i rolige og naturskønne omgivelser i Næstved på Sydsjælland.

sociale medier