Sådan foregår en session

HELT ny

fotograf næstved nyfødt prisliste

Fotografering af din helt nye baby, finder bedst sted når baby er 5-12 dage ny. Det er bedst at booke din nyfødt-fotografering så tidligt som muligt. På den måde sikre du dig en plads i min kalender, og jeg vil altid sørge for, at vi kan mødes indenfor 14 dage efter du har født. Fotograferingen foregår i mit hyggelige studie, som er specielt indrettet til fotografering af nyfødte og babyer. Er du interesseret i at vide mere detaljeret, hvordan sådan en oplevelse foregår, er du rigtig hjertelig velkommen til at kontakte mig, så vil jeg sende dig yderligere information, så du kan beslutte om jeg er den helt rette fotograf for dig og din lille ny.

Baby

prisliste baby fotograf næstved heidi normann

Baby fotografering, op til 1 års alderen, foregår i studiet på Kalsagervej. Vi aftaler et tidspunkt, hvor dit barn er frisk og udhvilet. Oftest er det om formiddagen, inden der skal soves tilmiddag. Vi har ikke travlt, og passer det hele ind, så vi når det. Der er også tid til bleskift og en tår mælk, eller lidt mad undervejs, hvis det skulle blive nødvendigt. Det skal være en afslappet oplevelse for både dig og dit barn – ingen stress.

Efter sessionen udvælger jeg de absolut bedste billeder, og redigerer dem, så de fremstår perfekt.

Børn

fotograf næstved børn heidi normannBørne-fotografering kan foregå i studiet eller ‘on location’ – et sted vi sammen aftaler. Det kan være i skoven, på en mark, en eng, ved stranden, i bedstemors gårdhave, den lokale legeplads, et bymiljø eller måske i jeres egen have.

I og omkring Næstved, hvor jeg er lokalkendt, har jeg masser af egnede og smukke steder at anbefale, hvis ikke I har et bestemt sted i tankerne.

Jeg forsøger ikke at posere for meget, men leger og snakker og fjoller måske lidt, på den måde får vi de ægte udtryk. Måske elsker dit barn at danse, klatre i træer eller plukke blomster. Vi kan samle flotte blade og kastanier eller prøve at slå smut med sten i vandet. Jeg vil interagere med dit barn i legende poseringer og aktiviteter, som vil få børnene til at føle sig afslappet, og vi undgår de stive appelsin-smil. Jeg vil aldrig bede dit barn smile til kameraet. Ikke fordi jeg ikke vil fotografere smil, men jeg vil gerne have de ægte af slagsen.

Først og fremmest skal dit barn og du selv have en god oplevelse og have det sjovt. Ikke to sessioner er ens, men de inkluderer næsten alle grin, leg, løb og eventyr. I skal have nogle dejlige timer, som du og dine børn husker tilbage på med glæde. Hvis I gør det – vil de færdige billeder fremkalde de samme smil og gode minder.

Her kan du se et eksempel på en session med Emily på 6 år og lillesøster Sofia på 2 år og her en session med de lidt ældre børn Katrine, Kasper og Kamilla

Efter sessionen udvælger jeg de absolut bedste billeder, og redigerer dem, så de fremstår perfekt.

Familie

fotograf næstved familie prisliste

Er du ligesom familier er flest, har du sikkert meget få billeder af hele familien samlet – det skulle vi se at få gjort noget ved.

En familiefotografering kan både foregå i studiet på Kalsagervej eller vi kan mødes et sted, vi sammen, er blevet enige om. Det kan være i skoven, ved stranden på en eng – et sted der passer til netop jeres familie. Jeg har masser af egnede og smukke steder, i og omkring Næstved, jeg kan anbefale, hvis I ikke selv har et bestemt sted i tankerne.

Hvis du har mindre børn, skal du ikke stresse over, om dit barn sidder perfekt, eller smiler til kameraet. Vi vil interagere i legende poseringer og aktiviteter, som vil få alle til at smile på en ægte og afslappet måde. Jeg vil sørge for at dirigere jer derhen hvor lyset er perfekt, og hvor baggrunden er smuk så vi får de allerbedste billeder.

Her kan du se et eksempel på en session med Dorthe og hendes 2 smukke døtre på 9 og 12 år. og her en session hvor bedstemor og bedstefar også var med familien B.

Efter sessionen udvælger jeg de absolut bedste billeder, og redigerer dem, så de fremstår perfekt.