Ophelia 15 måneder – Studiefotografering Næstved

Når man er bare 15 måneder gammel, skal man have det sjovt, når man er hos fotografen. Ophelia og jeg havde en hyggeligView full post »

Professionelle portrætter til din hjemmeside – business headshots

Har du brug for flotte professionelle portrætter til din hjemmeside, dit cv og sociale online medier – såView full post »

Vega

For nylig havde jeg besøg af søde Vega på bare 15 måneder. Hendes mor Monique har netop åbnet den skønnesteView full post »

Julefotografering – studiet på Kalsagervej

Jeg er meget glad for, endelig at kunne byde jer velkommen i mit nye studie på Kalsagervej 10 her i Næstved.View full post »

Lilje 6 måneder

Alle der køber ‘det første år‘, som består af 4 fotosessions i løbet af babys første år, får en gave med iView full post »

Ingeborg og Agnete

Sidst jeg besøgte de to smukke piger Ingeborg og Agnete, er lidt mere end et halvt år siden. Dengang var Ingeborg bareView full post »

Tobias

Det er en kæmpe ære, hver eneste gang jeg bliver budt indenfor i nogens hjem, for at møde og fotografere deres heltView full post »

August og Sebastian

Vi havde egentlig planlagt at tage billeder ude i familiens have og på et grønt område i nærheden af deres hus.View full post »

Familien B.

Når vores forældre når sølvbryllupsalderen er det de færreste der mangler noget, og de fleste har svært ved at finde påView full post »